Hogy érdemes felszerelni a sárvédő szélesítést?

Manapság már nem csak a direkt terepre épített autókon, de a jellemzően városban, esetleg autópályán közlekedő autókon is feltűnik a sárvédő szélesítés, hiszen a hasznosságán túl igen látványos kiegészítő is. Mivel egyre többen szeretnék az autójukon viszontlátni ezt a tuningelemet, sokszor házilag szerelik azt fel, ami ugyan nem megoldhatatlan, mi azonban azt javasoljuk, hogy ezt a műveletet inkább bízza mindenki olyan szakemberre, aki jártas a sárvédő szélesítések felszerelésében. 

A sárvédő szélesítés otthoni felhelyezése precizitást követel, emellett néhány szerszámra is szükség lesz, és a türelem ebben az esetben a legfontosabb erény, hiszen ugyanazt a munkafolyamatot négyszer kell megismételni. Az első lépés természetesen az autó típusának megfelelő sárvédő szélesítés beszerzése, ami némelyik autó esetében igazi kihívás, hiszen egyes típusokra alig, vagy egyáltalán nem gyártják ezt az elemet. Nálunk számos típus kiegészítője megvásárolható, ám könnyen lehet, hogy bizonyos autókra csak komoly kompromisszumok árán tudnánk biztosítani a szélesítő ívet.

Ha megvan a sárvédő szélesítés, akkor kezdődhet a munka. A műanyag elemeket csavarozással kell a karosszériához rögzíteni, amihez furatokra van szükség. A szélesítő íven ezek már megvannak, az autóról viszont értelemszerűen hiányoznak, vagyis ezeket el kell készíteni. A fúráshoz megfelelő fúrószárra van szükség, a furatokat pedig precízen fel kell jelölni a felületre. Érdemes a fényezés sérüléseinek elkerülése végett ragasztószalaggal lefedni a kérdéses területet, illetve a környékét, ráadásul így a jelölés is könnyebb lesz. Ha minden furat elkészült, akkor már csak a sárvédő szélesítések felcsavarozása van hátra, és el is készült az autó.

Ha Ön inkább szakemberekkel végeztetné el a sárvédő szélesítés felszerelését, akkor bízza ránk a munkát! Cégünk a forgalmazáson túl ugyanis a szakszerű felhelyezést is elvégzi, így Önnek nem lesz más dolga, mint élvezni az elismerő pillantásokat. Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, vagy szolgáltatásainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!