Indul az off road-, és vele együtt a zivatarszezon! Készüljön sárvédő szélesítéssel!

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, beindultak a záporok, zivatarok is, így már bizonyosan nem kell sokat várni, és megjelennek az első felhőszakadások is. Erre a földeknek nagy szükségük van, ám az off road autósoknak nem feltétlenül. A nagy, tavaszi esők sokszor óriási sártengert, vagy épp ideiglenes tavakat hagynak maguk után. Azt talán nem kell részleteznünk, hogyha ebbe belehajt egy autós, az milyen következményekkel jár, ám van lehetőség védekezni ellene, mégpedig sárvédő szélesítéssel

Sárvédő szélesítéssel megvédheti autóját a felhőszakadás után maradt, felcsapódó sártól és víztől. Az off road autókat előszeretettel szerelik fel szélesebb gumiabroncsokkal, amik ugyan jobb tapadást biztosítanak, viszont ha emellé nem társul a sárvédő szélesítése, az nem csak szabálytalan, hanem sokkal nagyobb mennyiségű sártól is meg kell szabadítanunk a járművet, márpedig ezt nem feltétlenül lehet minden egyes használat után beiktatni, mert bizony sok időt vesz igénybe. Ha valaki szeretné magát megkímélni ettől, akkor a sárvédő szélesítés a megoldás.

A sárvédő szélesítést azonban nem szabad akárkire rábízni, mert a túl széles kiegészítő már szabálytalan. A feladathoz csakis megbízható, tapasztalt céget érdemes keresni, akik garanciát vállalnak az elvégzett munkára. A szabály szerint a sárvédőknek takarniuk kell a gumikat, azok nem lóghatnak ki alóluk. Ezért, ha a gyárilag ajánlottnál szélesebb futóművet szeretnénk, nem szabad megfeledkezni a sárvédő szélesítéséről sem! Ellenkező esetben egy ellenőrzés során bírságra számíthatunk, illetve a jármű műszaki vizsgáját nem fogjuk tudni meghosszabbítani.

Forduljon bizalommal nagy tapasztalattal rendelkező cégünkhöz, ha sárvédő szélesítésre van szüksége! Ha szeretne többet tudni a lehetőségről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, szívesen válaszolunk minden kérdésére! Kérje ajánlatunkat, és keressen minket bizalommal, ha igénybe venné szolgáltatásainkat!