Fizetés és szállítás

Fizetési feltételek

A kutsnake-hungary.hu webáruházban az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • Utánvét – ebben az esetben a rendelt termék értékét, valamint a szállítási díj összegét készpénzben vagy bankkártyával tudja kiegyenlíteni a futárnál
  • Előre utalás – ebben az esetben a megrendelés után díjbekérőt küldünk e-mailben, amiben minden információt megtalál az utalásról. A terméket az összeg beérkezése után postázzuk.
  • Online bankkártyás fizetés – az OTP bank SimplePay szolgáltatásán keresztül, biztonságosan és azonnal ki tudja fizetni a megrendelt terméket
  • Cofidis áruhitel – amennyiben a megrendelt terméke(ke)t részletre szeretné megvásárolni, kattintson a Cofidis logóra, amely átirányítja a Cofidis oldalára, ahol minden részletet megtalál a feltételekről

TÁJÉKOZTATÁS – FÜGGŐ KÖZVETÍTŐ ÁLTAL A PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁS KÖZVETÍTÉSÉT MEGELŐZŐEN

Cégnév: 4WD Profi Shop Kft.

Székhely: 8782 Tilaj, Szabadság utca 31.

Levelezési cím: 8393, Szentgyörgyvár, Felsőmándpuszta, Hrsz. 0120.

Felügyeleti Hatóság: Magyar Nemzeti Bank

Felügyeleti hatóság honlapja: www.mnb.hu

Felügyeleti hatóság székhelye: 1013, Budapest, Krisztina krt. 39.

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a pénzügyi közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartás ellenőrizhető az MNB honlapján a https://alk.mnb.hu/bal_menu/piaci_szereplok/nyilvantartasok/penz_kozv_lekerdezo címen.

Tájékoztatjuk, hogy a függő közvetítő a Cofidis Magyarország Fióktelepe megbízásából, annak nevében és javára jár el, a megbízó érdekeit képviseli.

A pénzügyi szolgáltatási szerződés megkötéséért a függő közvetítő közvetítői díjazásban részesül, a közvetítői díj összege a tájékoztatás időpontjában nem ismert.

Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó – a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő – személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgál- tatást nem nyújt.

Társaságunk a pénzügyi szolgáltatás közvetítéséért közvetítői díjat kizárólag a megbízótól fogadhat el.

A függő közvetítő a pénzügyi szolgáltatás közvetítését igénybe vevő fogyasztó számára más – pénzügyi szolgáltatás közvetítésének nem minősülő – szolgáltatása ellenértékeként

díjat nem számít fel  / díjat számít fel.

Tájékoztatjuk, hogy a közvetítő tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölheti.

A panasz elutasítása esetén fogyasztó a Magyar Nemzeti Bankról szóló 2013. évi CXXXIX. törvény szerint a szerződés létrejöttével, érvényességével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá a szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogvita a Pénzügyi Békéltető Testület eljárását kezdeményezheti. Pénzügyi Békéltető Testület eljárásának megindításának feltétele, hogy a kérelem benyújtását megelőzően a fogyasztó közvetlenül megkísérelte a vitás ügy rendezését vagy eredménytelenül méltányossági kérelemmel élt.

 

A tájékoztató egy példányát átvettem:

Kelt: …………………………………..

                                                                                              …………………………………………..

                                                                                                                      aláírás

Szállítási feltételek

Házhoz szállítás díjszabása

  • a KutSnake sárvédő szélesítések szállítási díja bruttó 3000 Ft/db
  • a KutSnake díszrácsok szállítási díja bruttó 2500 Ft/db
  • a KutSnake légbeömlők szállítási díja bruttó 2000 Ft/db

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1-2 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron 1-2 hét.

Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket kizárólag a GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00 és 18:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.