Rólunk

A KutSnake Ausztráliában bejegyzett márkanév, a cég sárvédő szélesítéseinek és egyéb termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazója a 4wd Profi Shop Kft. A KutSnake szélesítés nem a legolcsóbb kategóriába tartozik, de biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget kapja a pénzéért. A KutSnake szélesítések és tartozékok vezető helyet foglalnak el az Ausztráliában értékesített 4x4 és off road felszerelések között. Vásárolja meg a legjobbat, ne tévesszék meg az olcsóbb, silányabb minőségű termékek. A KutSnake szélesítések dombornyomott logoval ellátottak. A KutSnake szélesítések szuper kemény és ultra rugalmas ABS fröccsöntött műanyagból készültek, amik a legextrémebb körülményeknek is ellenállnak. Tartós, texturált fekete, UV-álló és karcmentes anyagból készülnek. Amennyiben szükséges az autó színére festhetők.

A sárvédő szélesítések felszerelése szakértelmet igényel, csavarral rögzíthető, ezért az autó karosszériáját fúrni kell, azonban így biztosan nem esnek le a ragasztott szélesítésekkel ellentétben. Otthoni felszerelésük is lehetséges, de erősen javasoljuk a szakszervíz általi felszerelést. 

Miért előnyös ősszel a sárvédő szélesítés?

Az őszi, gyakran csapadékos időjárás vízzel és sárral jár. Mindenhol falevelekkel borított, nedves utak fogadják a közlekedőket, a járművek sárban gázolnak. Ilyen időjárásban az autó nagyon könnyen koszos lesz, és sokkal több időt kell szánni az autómosásra is, pedig biztos, hogy mindenki kellemesebben is el tudja tölteni az idejét. Ha el szeretné kerülni azt, hogy az autó ősszel nyakig piszkos legyen, akkor érdemes elgondolkodnia a sárvédő szélesítésen, akár városban, akár túrához, erdőben, mezőn használja autóját.   

A sárvédő szélesítése praktikus megoldás, ami több előnnyel is jár. Egyrészt a szélesebb sárvédő sokkal látványosabb, biztos lehet benne, hogy nem minden szembejövő autón fog ilyet látni. A legfontosabb előnye azonban, hogy a felcsapódó sár ellen hatékony védelmet nyújt. 

Ha úgy gondolja, hogy az autójáról, off road járművéről egy szélesebb sárvédő még hiányzik, és szeretne felkészülni az őszi időjárásra, keresse fel bizalommal cégünket sárvédő szélesítés miatt! Azonnal megrendelheti szolgáltatásainkat, ha felkeres minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!   

Tekintsen a sárvédő szélesítésre befektetésként!

Amikor az autók legördülnek a gyártószalagról, még nem lehet tudni, hogy milyen jövő vár rájuk a leendő tulajdonosukkal. Elképzelhető, hogy a gépjárműnek a vártnál szélsőségesebb körülményekkel kell majd megküzdenie, ehhez pedig előbb vagy utóbb a tulajdonosnak is igazodnia kell annak érdekében, hogy az autója hosszú távon bírja a megpróbáltatásokat. Az alkalmazkodás bizonyos alkatrészek módosításában teljesedhet ki, és nem ritka, hogy a módosítandó elem a sárvédő lesz, amit szerencsére könnyedén lehet alakítani, mégpedig szélesítés alkalmazásával.

A sárvédő szélesítés egy kedvező megoldás ahhoz, hogy utólag módosítson az eredeti sárvédő méretein, így igazodva a mindennapi körülményeihez. Érdemes a sárvédő szélesítésre befektetésként is tekintenie, ugyanis ily módon megteremtheti a biztonságos körülményeket az utazáshoz, és óvja a gépjármű legfontosabb elemeit a felverődő latyaktól, sártól, aminek köszönhetően nem kell szervizeltetésre és alkatrészcserére költenie!

Az esetek többségében rengeteg meghibásodást az okoz az autóknál, hogy a szélsőséges körülmények során a sárvédő nem volt képes száz százalékban betölteni rendeltetésszerű szerepét. Nem érdemes kockáztatnia, hiszen a sárvédő szélesítésre csak egyszer kell költenie, utána pedig már nem kell váratlan kiadásokkal számolnia, hiszen a megfelelő méretű alkatrész megóvja autóját mindentől az utazások során, bármilyen területen és időjárási körülmények között! Ezután bátran használhatja a gépjárművet anélkül, hogy aggódna az út adottságai miatt.

Spórolja meg a szervizeltetési költségeket, vagy a cserealkatrészek árát a sárvédő szélesítéssel! Autójával ezután bárhol közlekedhet, nem kell attól tartania, hogy a felverődő sár kárt tesz a gépjárművében, így, ha például a legnagyobb havazás után kell útnak indulnia, bátran megteheti. Ha Ön is szeretne spórolni, és megtapasztalná a sárvédő szélesítés előnyeit, keressen fel bennünket elérhetőségeinken, és éljen a kedvező megoldás lehetőségével! A minőséget és a megbízhatóságot garantáljuk!

 

Egy tuning, ami nem csupán esztétikai célokat szolgál: a sárvédő szélesítés

Off-road járműveknél lehetőség van arra, hogy a megvásárolt járművüket a gyári alkatrészek mellett utólag vásárolt kiegészítőkkel is felszereljék. Az utólagos tuningnak több célja is lehet: vannak, akik egyszerűen csak azt szeretnék, ha az autójuk jobban nézne ki, igazodva a stílusukhoz; ezt nevezzük optikai tuningnak. Az optikai tuning általában nem jár semmilyen előnnyel az autó teljesítményére nézve, csupán a külsején változtat. Természetesen számtalan módon tuningolható még az autó úgy is, hogy azzal ténylegesen változtatni lehessen a jármű teljesítményén.

A sárvédő szélesítés is egy tuningelem, amiről elmondhatjuk, hogy egyszerre nyújt vizuális élményt és hatással van a teljesítményre is. A sárvédő szélesítés képes sokkal egységesebbé tenni a karosszériát, esztétikusabbá válik annak a kinézete. Ezen túl nem elhanyagolható az a funkciója sem, hogy megóvja a karosszériát. Egy off-road jármű esetében igaz az az állítás, hogy változatos terepen lehet vele haladni. Sáros, latyakos, kavicsos terepen a felcsapódó dolgok nem csupán összepiszkolják a karosszériát, de sérüléseket is okozhatnak. Azáltal, hogy sárvédő szélesítés van az autón, biztonságosabb vele a haladás.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert webáruházunk kínálatában megtalálja a sárvédő szélesítések széles választékát! Ha új sárvédő szélesítést szeretne vásárolni, nem kell mást tennie, csak online kiválasztja, hogy pontosan milyen márkához passzoló sárvédő szélesítésre van szüksége, illetve azt, hogy hány darabra, és megrendeli. A kiszállítást rövidesen megkezdjük, és Ön kézhez kapja a megrendelt termékekeket. Mazda, Suzuki, Toyota, Ford, Isuzu, vagy Land Rover alkatrészek érdeklik? Válogasson termékkínálatunkból kedvező ár-érték arányban!

A sárvédő szélesítéseken kívül még számos, az off-road járműveknél nélkülözhetetlen kiegészítőt találhat nálunk. Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és örömmel adunk részletes tájékoztatást termékeinkről!

 

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

RIGOTECH CHIPTUNING