cart
HU / EN
Kut Snake műanyag sárvédő szélesítés 50 mm Toyota Land Cruiser LJ70, LJ73 (3 ajtós )1984- (-)

Kut Snake műanyag sárvédő szélesítés 50 mm Toyota Land Cruiser LJ70, LJ73 (3 ajtós )1984-

Toyota
191.880 Ft
(27% ÁFÁ-t tartalmaz)
Cikkszám: 142576

Kut Snake sárvédő szélesítés 50 mm

 • Masszív és rendkívül rugalmas
 • Festeni nem szükséges
 • UV álló (nem szívja ki a nap és nem repedezik)
 • Rozsdamentes acél csavarokkal
 • Tartalmazza a gumitömítést és az önmetsző csavarokat
 • ABS fröccsöntött műanyag, fekete struktúr felülettel

Az eredeti KutSnake szélesítők gravírozott logóval rendelkeznek, amelyiken nincs logó, az nem KutSnake termék. A hamisítványok rossz minőségűek lehetnek, amik kifakulnak, eltörnek és pár hónap alatt ridegek lesznek.

Megjegyzés: Mielőtt megrendelné, kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi információkat. A felszereléshez lyukakat kell fúrni az autóba. Előfordulhat, hogy a sárvédőszélesítést el kell vágni, vagy melegítőpisztollyal melegíteni, hogy tökéletesen illeszkedjen. Amennyiben nem biztos benne, hogy fel tudja szerelni a szélesítéseket, kérjük forduljon szakemberhez. Nem vállalunk felelőséget az olyan hibákért vagy károkért, amelyeket a termék helytelen felszerelése okozott. A szerelési idő kb. 4 óra. 

A hőmérsékletnek minimum 20°C kell lennie a sárvédőszélesítés felszerelésekor.

A KutSnake sárvédő szélesítéseket otthonában is fel tudja szerelni, de mi a szakember általi felszerelést javasoljuk. Az ebben az útmutatóban található információk tájékoztató jellegűek, és nem szabad tanácsadásként és ajánlásként értelmezni őket a felszerelés elvégzéséhez. Mindenképpen kérje ki szakember tanácsát a felszerelés előtt. Cégünk nem vállal felelősséget a nem szakember általi felszerelésből eredő károkért.

Felszerelési útmutató

Ahhoz, hogy a KutSnake szélesítések felszerelése simán menjen kell egy kis előkészület. Nem nehéz felszerelni, de óvatosságra van szükség, mivel a karosszériát fúrni kell és ezt muszáj már elsőre pontosan csinálni. Íme néhány "tipp" hogy a kész munka tökéletesen nézzen ki.

Szükséges eszközök: 4 mm-es fúrófej, ha lehetséges vezeték nélküli elektromos fúróval, melegítő pisztoly, Sikaflex vagy szuper erős ragasztó, forró víz

 1. A csomag kibontása után ellenőrizze, hogy minden darab sérülésmentes, majd mindegyik darabot készítse oda az autó megfelelő oldalához. Amennyiben az autón van valamilyen sárvédő szélesítés, azt távolítsa el és tisztítsa le a területet, ahova a KutSnake szélesítést felszereli. Kézzel próbálja oda és ellenőrizze, hogy van e bármiféle eltérés a szélesítés és karosszéria íve között.
 2. Fúrjon 4mm-es fúrófejjel lyukakat a műanyag szélesítésbe. Ne használjon nagyobb fúrót, mert a csavarok ehhez vannak méretezve.
 3. A gumitömítést forró vízzel lágyítsa meg, majd Sikaflex-el vagy hasonló készítménnyel ragassza fel a szélesítés felső felére, ahhoz, ami a karosszériához fog illeszkedni.
 4. A 2 darabból álló szélesítéseket illessze össze, fúrjon 3x10 mm-es lyukakat mindkét darabon keresztül, majd csavarozza össze őket 10mm-es csavarokkal, így pontosabban fognak illeszkedni egymáshoz.
 5. Tegye oda a szélesítést a karosszériához majd fúrjon 4mm-es lyukakat - a szélesítésre fúrt lyukak segítségével - az autójába. Mielőtt becsavarja a csavarokat minden lyukba tegyen egy kis Sikaflex tömítést, hogy eltömítse a csavarokat, ezáltal megelőzve a rozsdásodást. NE HÚZZA TÚL A CSAVAROKAT!
 6. Amikor minden szélesítés a helyén van, felteheti a sárvédő gumit a szélesítésekre, és alulról néhány lapos fejű csavarral extra rögzítést adhat.
 7. Végül törölje át a szélesítést egy szilikonnal átitatott puha ronggyal a szebb kinézetért....Kész is van!

https://www.youtube.com/watch?v=mVBXryQpwSw&app=desktop

LEGFRISSEBB KUT SNAKE TERMÉKEINK: