Sárvédő-szélesítést pickupokra is!

Manapság már nem csak az Egyesült Államokban, de Európában is egyre népszerűbbek a pickupok, hiszen a használati értékük magas, emellett természetesen egyfajta divat is kialakult velük kapcsolatban, ami már hazánkban is felütötte a fejét. Mivel nem csak városban, illetve épített utakon, hanem a vidéki földutakon is meg kell állniuk a helyüket, sok esetben módosításoknak vetik alá őket, amik közül a leggyakoribb a szélesebb, terepre is alkalmas abroncsok felszerelése. Ahhoz viszont, hogy ezek a gumik megfeleljenek az előírásoknak, sárvédő-szélesítést kell szerelni az autóra, hiszen enélkül az abroncsok kilógnának a sárvédő alól.

Amennyiben Ön is szeretné a pickupját szélesebb abroncsokkal ellátni, szerezze be vállalkozásunktól a rá való sárvédő-szélesítéseket! Kínálatunkban kiváló minőségű és kedvező árú termékeket találhat, és természetesen a sárvédő-szélesítések felszerelésében is számíthat ránk!

Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, vagy a vásárlás menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!