Szerezze be a sárvédőszélesítést pickupra is!

A sárvédőszélesítéseket elsősorban a terepjáró tulajdonosok szokták keresni, legfőképp azok, akik az offroad autózás szerelmeseinek vallják magukat, hiszen a szélsőséges terepen elengedhetetlenek ezek a kiegészítők. Mivel a mezőgazdasági területek autóval alapvetően ugyanolyan nehezen bejárhatóak, kínálatunkban nem csupán a terepjáró tulajdonosok találják meg a gépjárművükhöz illő sárvédő szélesítést, hanem a pickupok gazdái is.

A mezőgazdasági területeken a gazdák gyakran használnak a takarmányszállításhoz, közlekedéshez pickupokat. Elég csak a sárra, a földutakra gondolni, a pickupoknak legalább annyi nehézséggel kell megküzdeniük, mint egy terepjárónak a nehéz terepen; többek között emiatt van szükség a pickupokon is a sárvédőszélesítésre, mert ez tökéletes védelmet tud biztosítani a járműnek a felverődő kavicsokkal, a sárral, vagy a faágakkal szemben. A sárvédőszélesítéssel ellátott mezőgazdasági járművel a tulajdonos a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is el tud indulni.

Emellett természetesen azokra is gondoltunk, akik csupán rajonganak a pickupokért, de nem mezőgazdasági munkára használják őket. A sárvédőszélesítés nem csupán praktikus kiegészítő, de látványelem is, ami nem hiányozhat az olyan pickupokról, amikre büszke a tulajdonosuk!

Több pickup típushoz is kínálunk sárvédőszélesítést: Nissan Navara és D21 Pick Up, Ford Ranger, Isuzu D-MAX, Mitsubishi L200, Toyota Hilux, Volkswagen Amarok, Fiat Fullback, és Renault Alaskan. Választékunkat a pickupok irányába is szeretnénk bővíteni, ezért érdemes többször visszatérni hozzánk, ugyanis előbb, vagy utóbb megleli nálunk a járművéhez a megfelelő sárvédőszélesítést.

Gondoskodjon pickupja épségéről, fedezze fel kínálatunkat, és szerezze be a hozzá illő sárvédőszélesítést! Termékeink megbízhatóak, kiváló minőségűek, így hosszú éveken át kiszolgálják Önt a legszélsőségesebb terepen is!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a sárvédőszélesítésről, vagy a kiválasztásban kérné segítségünket, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken; kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak!